IZABRAO DURENTA PRE DONČIĆA: Drim timu Finiks Sansa se pridružuje još jedno zvučno ime

Nedavno se Finiks Sansima pridružio Kevin Durent i tako oformio veoma respektabilan tim pošto su ostali Devin Buker, Kris Pol i Diandre Ejton.

Međutim, ni tu nije kraj manevru novog vlasnika Meta išbija. Kako javlja dobro obavešten novinar kada je reč o dešavanjima u najjačoj ligi sveta Adrijan Vojnarovski, Sansima će se pridružiti i Terens Ros.

On je pred prekidom saradnje sa Orlando Medžikom, a iako se govorilo da je najbliži Dalas Meveriksima, posle trejda Durenta želi da igra u novoj “zapadnoj” sili.

Finiksu je neophodno pojačanje na ovoj poziciji pošto su ostali bez Džeja Kraudera, Mikela Bridžisa i Kamerona Džonsona.

Ros je nekadašnji 8. pik sa NBA drafta, pošto su ga 2012. izabrali Toronto Reptorsi. Jedno od njegovih glavnih obeležja je atleticizam, o čemu svedoči i pobeda na takmičenju u zakucavanju na ol star vikendu 2013. godine.

To mu međutim nije jedina prednost, pošto je s vremenom postao i odličan šuter, što i jeste poslednjih godina uobičajeno za mnoge košarkaše koji su poznati po atraktivnim zakucavanjima, jer sa godinama takve mogućnosti opadaju.

U aktuelnoj sezoni beleži prosečno 8 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE