NAJAVLJENO VAŽNO OBRAĆANJE MIJAILOVIĆA O FINANSIJAMA I POREZU: Mi nećemo izaći sa lažnim eksel tabelama (FOTO)

Predsednik košarkog kluba Partizan Ostoja Mijailović najavio je obraćanje javnosti povodom finansija kluba, prenela je tradicionalno dobro obaveštena Instagram stranica “pbg.news”.

On je istakao da će izaći u javnost sa podacima o tome kolika je bila pomoć države, a koliki sopstveni prihodi kluba, za naredne tri sezone.

Ali mi ćemo izaći sa tačnim podacima, a ne sa lažnim eksel tabelama. Zaista molim predstavnike države da izađu sa svojim podacima. Siguran sam da je naš gradski rival finansijski više podržan od nas, izjavio je Mijailović, pa dodao:

Iz drugog kluba kažu kako predsednik ne govori istinu o poreskom dugu Zvezde i da u Poreskoj upravi sedi neka zla Mira. Molim državu da saopšti koliko tačno Zvezda duguje za porez. Mi ćemo izaći sa tačnim iznosom poreskog duga starim više od 20 godina i sa planom za otplatu. Nadam se da će to biti jedini dug našeg kluba na kraju sezone, naveo je predsednik Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE