Bivši selektor nema dilemu: Puna podrška za Vidića

Bivši selektor Srbije Slavoljub Muslin podržao je kandidaturu Nemanja Vidića na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Muslin je tako postao još jedan u nizu proslavljenih fudbalskih stručnjaka koji su dali glas za legendarnog fudbalera Mančester junajteda.

-Malo je nelogično da lobiram za čoveka koji je toliko dao srpskom fudbalu i dokazao se nebrojeno puta van njega. Nemanja Vidić je zvanični kandidat za predsednika FSS i ja mu dajem punu podršku pred Izbornu skupštinu 14. marta, rekao je Muslin za “Večernje novosti”.

Vidić dobija podršku brojnih bivših igrača i trenera, a posebno se ističu partizanovci Gordan Petrića i Aleksanar Stanojević.

-Ja na stvari oko Nemanje gledam ovako: i da se nije kandidovao za predsednika fudbalska Srbija bi trebalo da ga zamoli da preuzme tu funkciju. Potpuno je ostvaren porodičan čovek.. U fudbalu je postigao sve što jedan igrač može da poželi. Aposlutno je ekonomski nezavisan i nema nijednu prepreku da brine o budućnosti srpskog fudbala, jasan je Muslin.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE