BIVŠI VIDIĆEV SAIGRAČ: Mislim da nije dovoljno to što je veliko ime

Zahuktava se borba za čelno mesto u Fudbalskom savezu Srbije, a kao glavni kandidati su u prvi plan iskočili legenda srpskog fudbala Nemanja Vidić i bivši ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Svoje mišljenje na ovu temu izneo je i nekadašnji Vidićev saigrač iz vremena provedenog u Crvenoj zvezdi Dragan Mladenović, trenutno direktor omladinske škole kluba iz Ljutice Bogdana.

Nemanja je veliko ime, možemo dugo da govorimo o njemu, ali da li je to dovoljno za funkciju predsednika? Mislim da nije. Ako mene lično pitate, i ako dođe do toga Vidić ili Džajić, moj odgovor je – apsolutno Džajić, zbog velikog iskustva, koje Vidić nema, rekao je Mladenović za TV “Prva”, pa istakao da je Vidić trebalo da se konsultuje sa bivšim klubom.

Zvezda će sigurno stati iza najboljeg rešenja za srpski fudbal. Vidić jeste Zvezdin bivši igrač i kao takav, trebalo je prvo da dođe u klub, da razgovara s ljudima i da se nađe najbolje rešenje, izjavio je nekadašnji fudbaler Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE