Džajićeva kandidatura sve izvesnija, podrška Vidiću mala?

Bliži se nova izborna SKupština FSS-a na kojoj bi trebalo da bude izabran čelni čovek Fudbalskog saveza, nakon što je propala opcija da to bude aktuelni vršilac dužnosti Nenad Bjeković.

U prvi plan su izbili bivši ministar poljoprivrede Branislav nedimović i legenda srpskog fudbala Nemanja Vidić, ali se govori da bi u trku mogao da se uključi i Dragan Džajić, koji će biti predstavnik Zvezde na ovoj SKupštini koja će biti održana 14. marta.

Kako je izvestio Informer, Džajić bi mogao da se uključi u trku, o čemu svedoči i izjava njihovog izvora, doduše neimenovanog.

Vidić trenutno može da računa na samo dva glasa. Od Jedinstva iz Uba, koje ga je i kandidovalo, i od Mirka Poledice, koji ga javno podržava. Većina je protiv njega, dok postoje i neopredeljeni, koji će verovatno podržati ili Džajićevu ili Nedimovićevu stranu. Uostalom, do izbora ima još mesec dana, moguća su lobiranja sa raznih strana. Ipak, neki značajniji preokret u Vidićevu korist teško da je ostvariv, rekao je neimenovani izvor.

U svakom slučaju treba uzeti sve sa rezervom jer nije poznato od koga izjava potiče.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MITROVIĆ SE VRATIO NA TEREN: Srbin imao sukob sa navijačima velikog rivala (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala su u polufinalu Kupa Kralja Saudijske Arabije pobedili pre dva dana Al Itihad. Slavili su sa 2:1. Vodili...

POVEZANE OBJAVE