Mamić se oprostio od fudbala i Dinama: Evo šta je izjavio nekadašnji prvi čovek “modrih”

Hrvatski biznismen Zdravko Mamić koji je godinama bio prvi čovek Dinama poručio je da se oprašta od fudbala.

On je za “Glas Srpske” poručio da se oprašta od fudbala i Dinama. Dok je on bio u klubu, “modri” su postali sinonim za sjajno poslovanje, jer je mnogo novca zarađeno transferima igrača.

Putem ovog intervjua se opraštam od Dinama i hrvatskog fudbala. Da nije bilo smrti Ćira Blaževića, već bih održao konferenciju za novinare i oprostio se zvanično. U emotivnom smislu nikad neću odustati od Dinama, to je moj život, ali što se tiče mog rada i učestvovanja u bilo kakvom upravljanju, to je apsolutna prošlost. Može se tako reći, rekao je Mamić za “Glas Srpske” i dodao:

-Dinamo je u smislu bilo kakvog mog rada i angažmana – prošlost. Više se neću baviti, ne Dinamom, već fudbalom uopšte. Biću samo običan navijač. U jeseni sam života. Najviše me u životu potresla Ćirova smrt. Iako mi je i otac umro, ali mislim da mi je u ovom vremenu ostavilo najveći pečat. Neke stvari koje do sada nisam dobro razumeo, nakon Ćirove smrti mislim da sam ih shvatio i moj oproštaj od fudbala je konačan, poručio je Mamić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE