Nejmar se oglasio nakon sukoba sa sportskim direktorom: Evo šta kaže o odlasku!

Napadač Pari Sen Žermena, Nejmar oglasio se posle incidenta koji se dogodio posle poraza od Monaka.

On je navodno napravio haos u svlačionici i napao sportskog direktora Luisa Kamposa, pa se spekulisalo o njegovom odlasku iz kluba.

– Bila je to mala diskusija, nismo se slagali. Raspravljali smo se, ali takve stvari se uvek dešavaju. Svađam se i sa svojom devojkom, pa nastavimo zajedno. Fudbal nije samo ljubav, nekada moraš i da se posvađaš da bi bio bolji. Tačno je da nam trenutno ne ide dobro, a u Pari Sen Žermenu nisu navikli da ekipa ne pobeđuje. Ali, diskusije su deo fudbala i pomažu nam da znamo ko šta misli. Ovo je moja šesta godina u klubu i stalno kruže neki tračevi, glasine, maliciozne priče… Ne znam šta bih rekao, ja nisam odgovoran za to. Ja sam sportista i takve stvari mogu da utiču na mene, ali ne mogu da se bavim svime što se piše i priča. Tužno je što se ovo pojavilo u javnosti, trebalo je da ostane među nama jer smo svakodnevno zajedno, rekao je Nejmar na konferenciji za medije pred meč sa Bajernom.

On okreće fokus ka utakmici Ligi šampiona sa prvakom Nemačke.

– Liga šampiona je kao Svetsko prvenstvo. Osvaja onaj koji napravi najmanje grešaka. Pripremamo se da ih u potpunosti izbegnemo, nismo tu da bismo se šetali terenom. Razočarani smo zbog eliminacije iz domaćeg Kupa, moraćemo da analiziramo greške i popravimo se. Znamo šta treba da radimo. Šta je razlog poraza? Nemam objašnjenje. Moramo da ostanemo ujedinjeni i reagujemo, da pokažemo na terenu najbolju verziju Pari Sen Žermena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otac srpskog NBA asa novi član UO Crvena zvezda!

Crvena zvezda dobila je pojačanje u Upravnom odboru. Naime, kako su preneli crveno-beli, "pojačanje" je Ilija Jović, otac srpskog reprezentativca...

POVEZANE OBJAVE