NOVA VIŠEMILIONSKA PRODAJA ČUKARIČKOG: Nadmašili novog napadača Zvezde

Čakarički je postao prepoznatljiv po afirmaciji mladih igrača i posledično tome visokim cenama po kojima ih prodaje i samim tim funkcioniše na principu samoodržavanja.

U poslednje vreme iz ovog kluba igrači najviše odlaze u američku MLS ligu, koja više nije odredište samo za igrače koji su prešli zenit karijere, štaviše.

Nakon Luke Stojanovića i golmana Đorđa Petrovića u Ameriku odlazi i omladinski reprezentativac naše zemlje Nikola Petković, i to u potencijalno rekordnom transferu Brđana.

On je novi fudbaler Šarlota, a američki tim bi mogao da ispuni kasu Čuke i sumom do 3.000.000 evra, u slučaju da se ostvare bonusi. Za tu sumu su svojevremeno prodati Dimitrije Kamenović Laciju i Slobodan Tedić Mančester Sitiju.

Ovaj transfer je već premašio letošnji prelazak Marka Rakonjca, odskoro novog napadača Crvene zvezde, u moskovsku Lokomotivu. Tada je tim sa Banovog brda inkasirao 2.500.000 evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE