OBRADOVIĆ i ANĐUŠIĆ: Spartak će doći motivisan da odigra najbolju utakmicu u sezoni protiv nas

Košarkaši Partizana, stigli su u Niš pred Kup Radivoja Koraća.

Crno beli sutra igraju meč četvrtfinala protiv Spartaka.

Pre tog duela o očekivanjima govorio je Željko Obradović:

Kup je specifično takmičenje i treba mu pristupiti sa maksimalnim oprezom. Meni je pre svega drago da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljem, Željko Lukajićem. Nadam se da ćemo imati vremena i pre te utakmice da se vidimo i da proćaskamo. Što se pripreme utakmice tiče, sinoćni trening, danas trening u Nišu i to je to. Maksimalno poštovanje protivnika, maksimalna koncentracija i da porobamo da i u tom takmičenju krenemo sa pobedom, rekao je on pre odlaska a prenosi klupski sajt.

O meču se izjasnio i prvotimac Danilo Anđuđić:

U Nišu sam osvojio prvi trofej u seniorskoj konkurenciji. Vraćam se posle 11 godina, apetiti su isti i nadam se da će se sve završiti na isti način. Čeka nas Spartak, oni će doći motivisani da odigraju najbolju utakmicu u sezoni protiv nas. Imali smo sinoć trening i večeras da se pripremimo za tu utakmicu, da uđemo maksimalno spremni, motivisani i da što bolje uđemo u meč, ostavimo pobedu i onda razmišljamo o narednim koracima, rekao je.

Partizan i Spartak igraju sutra od 18 a isto veče sastaju se Mega MIS i Vojvodina od 21 sat.

Foto: KK Cedevita Olimpija/ Ales Fevzer

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE