Trener Mege izneo očekivanja pred Kup Radivoja Koraća

Najbolji srpski klubovi će se od 15. do 18. februara boriti za trofej u Kupu Radivoja Koraća, koji će se drugu godinu zaredom održati u niškoj hali “Čair”.

Mega takmičenje otpočinje sutra protiv Vojvodine, a utakmica startuje od 21 sat.

Svoja očekivanja pred početak završnog turnira najmasovnijeg takmičenja izneo je trener Mege Marko Barać.

Trenutno sve staje u tu prvu utakmicu, u ovom trenutku ne gledam u kostur. Težak protivnik i kao mlad tim jednostavno nemamo pravo da razmišljamo ni o čemu osim o prvom sledećem rivalu. Napravili smo skauting, upoznali se sa njima. Moram da istaknem da zaista gajim respekt prema vrlo iskusnom timu Vojvodine, koji ume da igra i ima izraženu unutrašnju igru. Veoma nezgodna ekipa, često menja odbranu i sigurno je težak zadatak pred nama, smatra Barać.

Megi ovo takmičenje posebno leži pošto su ga pre sedam godina i svojili pobedom u finalu nad Partizanom, a nekoliko puta su bili i finalisti, poslednji put pre dve godine.

Ima posebnu draž. Takmičenje usred sezone za trofej. Sa druge strane, pored toga što je u svim zemljama sveta kup izuzetno zanimljiv, kod nas je velika čast i što nosi ime našeg velikana i što je trofej „Žućkova levica“. Mnogo je stvari koje čine ovaj naš kup vrlo interesantnim i nadam se da će biti praznik, izjavio je trener Mege.

Ukoliko savladaju novosadski tim, u polufinalu ih čeka okršaj sa pobednikom duela između FMP-a i valjevskog Metalca.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO: Međedović će nakon uspeha karijere doživeti veliki pad na ATP listi

Iza Hamada Međedovića je verovatno uspeh karijere, pošto se iz kvalifikacija plasirao u treće kolo mastersa u Rimu. U...

POVEZANE OBJAVE