Petrić pred Šerif: Bitno je da igrači daju maksimum

Fudbaleri Partizana u četvrtak gostuju ekipi moldavskog Šerifa, u prvoj utakmici plej-ofa Lige konferencija.

Trener Partizana Gordan Petrić rekao je da bi bio zadovoljan sa više rezultata, ali da je najvažnije da njegovi igrači pruže maksimum.

– Dobar rezultat za nas bi bio 0:0, 1:0, i 0:1, ali generalno ima tu da se igra dosta, jedna utakmica sutra, druga utakmica za sedam dana, tako da ćemo videti gde će nas to odvesti. Za mene je bitno da igrači daju maksimum sutra i to je ono što me interesuje, rekao je Petrić na konferenciji za novinare i dodao:

– Neki igrači su se opteretili treninzima van Teleoptika i to se primetilo… Svi oni koji treniraju sa privatnim trenerom trebalo bi da obrate pažnju.

Trener crno-belih rekao je da neće biti velikih promena u sastavu, u odnosu na meč protiv Mladosti GAT.

– Svi igrači koji su igrali u subotu, oni su zaslužili da igraju svojim zalaganjem i igranjem na pripremama… Svi koji izađu siguran sam da su spremni, ocenio je on.

Za Partizan zbog žutih kartona neće igrati kapiten Slobodan Urođević, dok će iz istog razloga meč propustiti napadač Šerifa Rašid Akanbi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE