Preokret kod Hrvata: Važan igrač otkazao poziv selektora!

Trenutno funkciju selektora Košarkaške reprezentacije Hrvatske obavlja legenardni Aleksandar Petrović.

On trenutno ima problema na ovoj poziciji s obzirom na to da ne može niakko da sastavi spisak igrača za predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Pre nekoliko dana je on objavio spisak igrača na kome nije bilo prve zvezde Zadra Luke Božića.

Svi su se iznenadili, a Petrovič se predomislio i naknadno pozvao Božića. Međutim, Božić zbog povrede neće moći da se priključi reprezentaciji, kao ni Karlo Matković iz Cedevita Olimpije. Povreda je bila razlog što Božića nije bilo ni u prethodnom reprezentativnom ciklusu….

Zbog toga je Petrović ponovo morao da menja spisak, pa je umesto dvojice pomenutih igrača danas pozvao Tomislava Ivišića i Lovra Runjića.

Ovako izgleda spisak Aleksandra Petrovića:

Dominik Mavra, Borna Kapusta, Goran Filipović, Antonio Jordano, Toni Perković, Roko Badžim, Toni Nakić, Lovre Runjić, Mateo Drežnjak, Dario Drežnjak, Matej Rudan, Tomislav Buljan, Roko Prkačin, Danko Branković i Tomislav Ivišić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRVI UTISCI: Selektor Stojković o izgradnji Nacionalnog stadiona

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas da je presrećan što je san o izgradnji Nacionalnog stadiona...

POVEZANE OBJAVE