Meridian Sport ostvaruje dečije šampionske snove- ŽFK Ruma prva dobitnik sportske opreme

Šampion se ne postaje preko noći. To će vam reči svako ko je u nekom trenutku svoga života probao da ostvari svoje snove i zakorači stazom uspeha. Ovi snovi nisu obični, oni se sanjaju još u detinjstvu i na njihovo ostvarenje čekamo ponekad i čitav život. Oni nam ulivaju veru, daju snagu, motivišu nas da takmičarski pobedimo konkurenciju, ali i sebe. Retki su oni koji ove snove sanjaju, a još ređi oni koji ih na kraju i ostvaruju. Put šampiona nije nimalo lagan, prepun je svakondevnih prepreka, izazova i potrebna je velika podrška i timski rad da bi se ostvarili što bolji rezultati.

Sport je važan segment našeg života i svaka prilika da se deca aktivno njime bave predstavlja dobrobit celog društva i zajednice u kojoj živimo. U želji da naši najmlađi sportisti ostvare svoje šampionske snove Meridian Sport je zajedno sa Ligom budućih šampiona rešio da svojstveno svom sportskom renomeu pomogne njihov razvojni put i donira garnituru sportske opreme klubovima i školicama fudbala na teritoriji Republike Srbije koja učestvuju u takmičenju Liga budućih šampiona. Na ovaj način će fudbalski klubovi i školice fudbala iz Beograda, Novog Sada, Sombora, Zrenjanina, Rume, Kragujevca, Mladenovca, Užica, Zlatibora i Novog Pazara imati prilike da svoje svakodnevne trenažne aktivnosti i takmičarske utakmice obavljaju adekvatnim sportskim rekvizitima i u novoj sportskoj opemi.

Prva po redu akcija održana je predhodnog vikenda na terenima Sportkog Centra Gymnazijum u Rumi, gde je u sklopu takmičarskog dela Lige budućih šampiona dodaljena prva u nizu donacija. Obzirom da učešće devojčica u fudbalskim takmičenjima uvek budi posebnu pažnju odlukom kordinatora lige za Srem Brane Kneževića, donacija u vidu sportske opreme otišla je na adresu Ženskog fudbalskog kluba Ruma.  

Ispred Meridian Sporta namenski dizajniranu opremu za devojčice iz ŽFK Ruma, predstavnici tima Rajni Radić, uručio je koordinator za društveno odgovorne aktivnosti Stefan Todorović. Nedugo zatim, male fudbalerke ŽFK Ruma su se pojavile na terenu u novoj sportskoj opremi i odigrale u njoj utakmicu redovnog kola lige. Ovo je samo jedna od pokazatelja napora koji Meridian sport ulaže u omogućavanju adekvatnih uslova za dečije bavljenje sportom i njihov pravilan fizički i mentalni razvoj.  Kroz ovaj model ulaganja u sport, dodatno se pruža podršku mladoj i talentovanoj deci u ostvarivanju njihovih šampionskih snova.

Društveno odgovornim radom Meridian Sport planira da i u narednom periodu kroz kontinuirano ulaganje u zajednicu doprinese stvaranju zdrave i aktivne nacije uz izgradnju kvalitetnijeg i ravnopravnijeg društvenog okruženja svim nadolazećim generacijama.

Donatorski karavan Meridian Sporta i Lige budućih šampiona nastavlja svoju misiju već narednog vikenda, kada se akcija seli u Kragujevac i Šumadiju gde će nekom drugom fudbalskom kolektivu biti uručena sportka donacija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati termini utakmica četvrtfinala Kupa Srbije

U sredu 10. aprila, igraju se mečevi četvrtfinala Kupa Srbije, a sada su poznati i termini svih utakmica. Svi mečevi...

POVEZANE OBJAVE