Stefanović nakon prokockanih 17 poena prednosti o slaboj poseti, utakmici i tretmanu svog tima

Košarkaši FMP-a su i pored 17 poena prednosti, koliko su imali u drugoj četvtini, na kaju ubedljivo poraženi od Mege u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Svoje utiske je posle utakmice izneo trener tima iz Železnika Nenad Stefanović.

Čestitke Megi na zasluženoj pobedi. Igrali smo dosta dobru utakmicu 25 minuta, ali već zatvaranje poluvremena nije bilo dobro, trebalo je da bude 15 za nas. Usledio je veliki pad, iz kojeg nismo uspeli da se vratimo. Igrači sa klupe Uskoković i Kovačević su dali veliki doprinos i prelomili utakmicu. Odmaramo koji dan i nastavljamo da radimo i treniramo, izjavio je Stefanović nakon utakmice.

Klub koji se bori za vrh ABA lige bio je prinuđen da na teren izađe dva puta u manje od 24 sata.

Nisam neko ko kad se izgubi traži izgovore, to sam i sinoć rekao momcima. Završili smo sinoć večeru u pola 1. Nismo se ni naspavali, niti smo mogli da trenirnamo, nedostajalo nam je svežine, što se najbolje ogleda kroz slobodna bacanja, gde smo pri bitnom rezultatu poromašili 5, 6. Umor je odigrao faktor, slobodan dan u ovom rasporedu mnogo znači, smatra mladi stručnjak.

Generalno svi znaju da su u Srbiji najbitniji Partizan i Zvezda, a da je sve ostalo obejtkivno i očigledno manje bitno. Ko god je došao mogao je da vidi veliki broj mladih igrača s obe strane i svima treba da je zadovoljstvo da gledaju ovakav meč. Očigledno da to ljude ne interesuje mnogo, ali kada treba da se komentariše na društvenim mrežama, tu su šampioni, nezadovoljan je bio trener FMP-a.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEPONUJ PUTEM KARTICE I OSVOJI APPLE WATCH I FIT PASS!

Uplati depozit putem kartice na Meridian korisnički nalog i osvoji sjajne nedeljne i mesečne nagrade. Glavna premija je Apple...

POVEZANE OBJAVE