Čukarički jači za kapitena pred Zvezdu!

U okviru 22. kola Superlige Srbije sastaju se fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog.

Trener Brđana, Dušan Kerkez  ne može za ovaj susret da računa na jednog od najboljih igrača u prva dva kola Vladimira Lučića, ali je sreća što će na raspolaganju imati kapitena Marka Docića. Koliko ovaj igrač znači Brđanima, bio je jasno protiv Radničkog 1923 u minulom kolu jer je upravo on doneo važnu pobedu Čukaričkom.

– U prvom meču protiv Crvene zvezde na Banovom brdu izgubili smo sa 2:0, bez ozbiljnije šanse. Bila je to možda i jedan od naših najlošijih utakmica u sezoni. Želja mi je da u današnji duel protiv šampiona uđemo drugačije. Zvezda je, ubedljivo najbolji tim u Super ligi, ali smo ih i previše respektovali u prvom meču – iskren je Marko Docić.

Brđani nikako da zabeleže pobedu protiv večitih, kao da imaju barijeru kada izađu na “crtu” Zvezdi ili Partizanu.

– Od Partizana samo izgubili nezasluženo (3:2). Imali smo dve idealne šanse da povedemo u završnici, ali ih nismo iskoristili. Opet, izuzetno sam bio zadovoljan tom utakmicom, osim naravno konačnim ishodom. Treba i protiv Zvezde da budemo rasterećeni, ali i hrabri, sa dobrom energijom, sa željom da se nadigravamo sa njima. Što da ne, i da napravimo dobar rezultat.

Čukarički je u prethodnoj rundi načinio retko viđen preokret, protiv Radničkog 1923 slavio je golovima u 90. i 90+6. minutu.

– Bilo je baš mnogo preokreta od dolaska u Čukarički. Nije to slučajno, uvek smo bili ekipa sa karakterom, tako je i sada. Ovo su možda i najlepše pobede, mnogo znače ekipi na polju samopouzdanja, uz naravno osvojene bodove koji su bitni. U prvom delu sezone nije bilo nekih situacija za preokret, sada se jednostavno tako namestilo, vratilo nam se za neke utakmice iz jesenjeg dela sezone.

Utakmica između Zvezde i Čukaričkog se igra u subotu od 15 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE