Kampaco nakon derbija: Nisam očekivao ovakvo ludilo

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan i plasirali se u finale Kupa Radivoja Koraća.

Igrač crveno-belih, Fakundo Kampaco je rekao je da nije očekivao da će “večiti” derbi u polufinalu Kupa Radivoja Koraća biti “ovoliko lud”.

Bila je ovo jedna luda utakmica! Okruženje je bilo neverovatno, zaista sam uživao. Navijači su bili sjajni i moram reći da su bili naša motivacija. Trebali smo vetar u leđa jer smo utakmicu otvorili poprilično loše. Nismo bili fokusirani. U nastavku meča smo igrali agresivnije i dosta pametnije, rekao je Kampaco.

Nisam očekivao da je derbi ovoliko lud! Sudije su napuštale parket, predmeti su padali na parket. Sada znam kako je to. Sjajan šou! Mislim da smo velikim delom zahvaljujući navijačima ostvarili trijumf. Nismo igrali agresivnu odbranu u prvom poluvremenu, mogli su opušteno da prave razlike, kazao je plejmejker Zvezde i dodaje:

– Mentalitet se promenio u nastavku meča. Nemanja Nedović je ubica, probudio se Filip Petrušev, svi su dali svoj maksimum da ostvarimo trijumf. Moram reći da sve počinje od odbrane, dodao je Kamapaco i zaključio:

– (Duško) nam je rekao taktičke zamisli, bio je koncentrisan iako je napustio klupu, znali smo šta traži od nas. Kada je isključen, imali smo na umu da se od nas očekuje iskorak u igri. Isto tako mislim da su pomoćnici trenera Ivanovića odradili sjajan posao. Poslušali smo njihove savete i primenili ih stoprocentno u igri.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE