Lazetić izneo očekivanja pred Mladost!

U 22. kolu Superlige, fudbaleri TSC-a u nedelju igraju u Novom Sadu sa ekipom Mladost GAT.

Trener ekipe iz Bačke Topole Žarko Lazetić je izneo očekivanja pred ovaj susret:

– Pobeda u prošlom kolu nam je značila, kao i dobra igra. Potrebno nam je da i na utakmici protiv ekipe Mladost GAT-a budemo organizovani, čvrsti na sredini terena i agresivni u odbrani i da ne dozvolimo protivniku veliki broj prilika i da imamo kontrolu nad kontranapadima. U tome smo bili dobri na prošloj utakmici i momcima je poraslo samopouzdanje u odnosu na pripreme i prvu utakmicu. Pobeda im je mnogo značila i verujem da će to se pokazati u nedelju, rekao je šef stručnog štaba TSC-a. 

On je rekao da je njegov tim znatno fokusiran na protivnika s obzirom na to da su u prethodnom kolu pobedili Partizan.

– Mislim da utakmica koju smo sa njima igrali u 7. kolu, i ova predstojeća, neće imati dodirnih tačaka, pre svega zato što mi ovu polusezonu posmatramo kao novo prvenstvo. U odnosu na taj meč desilo se dosta promena. Oni imaju osam novih igrača i novog iskusnog trenera koji ih je uveo u Superligu i čije ekipe uvek igraju defanzivno dobro organizovano. O njihovom kvalitetu dovoljno govori činjenica da su Partizanu dali četiri gola na stadionu JNA, rekao je Žarko Lazetić i nastavio:

– To je samo po sebi neverovatno, a pri tom ne treba zanemariti da su protiv Javora uspeli da upute dvadeset šuteva ka golu i po meni zaslužili više od poraza. Sve to govori da nas očekuje potpuno drugačija utakmica od prethodnih sa istim protivnikom. Imaju dobre igrače, sjajne napadače i strance koji prave razliku i koji su dobri i u igri jedan na jedan i jedan na dva. Očekuje nas izuzetno uzbudljiv i neizvestan meč u kome ćemo morati da budemo čvrsti i organizovani i na sredini terena i defanzivno, kako bismo sprečili njihove opasne ofanzivce.

Utakmica je na programu u nedelju od 15 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN PRED DERBI: Da nastavimo niz gde nemamo poraz od Zvezde

Fudbaleri Partizana gostuju sutra Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju. U prvo kolo plej-ofa ulaze sa -7 u odnosu na...

POVEZANE OBJAVE