MESI KREĆE STOPAMA RONALDA: Rivalstvo se nastavlja na istoku?!

Francuski “L’Ekip” nedavno je otkrio da su vođeni neuspešni pregovori oko produžetka ugovora između Mesija i Pari sen Žermena.

Kao sledeći klub u koji bi mogao omlaeni Argentinac da se otisne naveli su Inter iz Majamija, ali sada španski “Mundo Deportivo” ističe da je na stolu opcija sa potpuno drugog kraja sveta.

Oni su istakli da je Mesi jednom već odbio godišnju platu od 300.000.0000 evra od Al Hilala iz Saudijske Arabije, ali i da ne bi trebalo da bude iznenađenje ukoliko se odluči na ovaj potez i dodatno naplati svoju uspešnu karijeru, koja je nedavno krunisana osvajanjem Mundijala sa Argentinom.

Tako bi rivalstvo između Mesija i Kristijana Ronalda, otpočeto u Španiji kada je Portugalac igrao za Real Madrid, a neko od njih dvojice redovno bio biran za najboljeg fudbalera sveta – bilo nastavljeno na istoku.

Podsetimo, u svetu fudbala je u jednom momentu veoma aktuelizovano pitanje povratka Mesija u Barselonu, čak se govorilo da je takav rasplet veoma blizu, ali sada ne deluje kao moguć.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE