Milojević nakon ubedljive pobede govorio i o košarkašima i Večitom derbiju

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su drugu uzastopnu ubedljivu pobedu u Superligi, pošto su sa 3-0 bili bolji od Čukaričkog.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener Zvezde Miloš Milojević, koji je akcenat stavio i na pobedu košarkaša nad Partizanom u Kupu Radivoja koraća, pa pozvao navijače da ispune stadion i na predstojećem fudbalskom derbiju.

Probao je Čukarički da promeni i zatvori sa fizički moćnim igračima, ali imali smo mnogo šansi i akcija, i mislim da celokupno možemo biti zadovoljni. I odnosom, i igrom, i rezultatom. Znači nam i ovakva podrška navijača, bila je sjajna atmosfera od prvog minuta i drago mi je što smo, posle košarkaša, i mi mogli danas da ih obradujemo pobedom. Košarkašima želim da večeras osvoje Kup Radivoja Koraća, a nama da navijači na derbiju ispune Marakanu, izjavio je Milojević nakon pobede.

On se osvrnuo i na narednu utakmicu sa Javorom u Ivanjici, koja će biti poslednja pred Večiti derbi sa Partizanom.

Biće to teško gostovanje. Mnogo puta smo imali problema u Ivanjici i nemamo pravo da razmišljamo dalje od te utakmice. Spremamo taj meč, od sutra je fokus na Javoru, treba nam dobra igra i disciplina da ih pobedimo, a kada taj susret prođe, razmišljaćemo o večitom derbiju, rekao je trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE