Zvezda lako sa Čukaričkim, Bukari dvostruki strelac (VIDEO)

Fudbaleri branioca titule Crvene zvezde savladali su na stadionu “Rajko Mitić” Čukarički sa 3-0, u sklopu 22. kola Superlige Srbije.

U 10. minutu Borjan je morao da reaguje nakon što su protivnički fudbaleri presekli loptu, ali je bio fokusiran i lako odbranio pokušaj Samjuela Ovusua.

Već u 14. minuitu crveno-beli su poveli preko Kataija. Kanga ga je uposlio po levoj strani, a Srbobranac u svom stilu prošao u šesnaesterac i pogodio suprotan ugao gola.

Zvezda je iskoristila nalet i već posle tri minuta duplirala prednost. Posle oduzete lopte na sredini terena od strane Kange, Pešić je uposlio Bukarija u šesnaesterac, a Ganjanin postigao svoj prvi današnji gol.

Potom je usledilo nekoliko šansi preko Bukarija i Kataija i totalna ofanziva Crvene zvezde, ali nije bilo trećeg gola. U 29. minutu Katai je još jednom pokazao svoje umeće kada je prošao nekoliko igrača, ali je posle centaršuta Rodića Pešić šutirao loše. Minut kasnije je golman Mićović sprečio Zvezdinog centarfora da se upiše u strelce prvi put nakon nastavka sezone.

Do kraja prvog poluvremena je tim Miloša Milojević nastavio da pokušava da ugrozi gol gostiju, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Nije se odnos na terenu promenio ni nakon povratka sa pauze, a treći pogodak su domaći fudbaleri konačno postigli u 67. minutu, kada je Rodić uspeo da sustigne dugu loptu i pošalje je na peterac Bukariju, koji se odlično snašao i postigao svoj drugi gol na utakmici.

Do kraja su fudbaleri Zvezde rutinski priveli utakmicu kraju i sada sa okruglo 60 bodova imaju 14 bodova više od večitog rivala Partizana, uz utakmicu više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE