JOKIĆ GOVORIO O IGRANJU ZA REPREZENTACIJU: Malo je drugačije u Evropi, jedna zvezda ne čini tim

Dvostruki uzastopni MVP lige Nikola Jokić nastupiće u predstojećoj noći na NBA ol star utakmici, a na konferenciji za medije je novinare interesovalo i njegovo igranje za reprezentaciju Srbije.

Logično, posebno im je zanimljiv bio dule sa Janisom Adetokumbom u meču Srbije i Grčke, koji je odigran u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Beogradskoj areni.

Odlično pitanje. To je najveća hala u Srbiji, puna, a utakmica jako bitna za nas. Bila je jako bitna utakmica za nas, pobedili smo posle produžetka, tako nešto. Baš dobra utakmica. Atmosfera je bila posebna, tako je kada igraš za nacionalni tim. To je drugačije. Kada bi uporedio sa plej-ofom…Zavisi. Imate emocije kada igrate za reprezentaciju. Osećaš to, to je nešto tvoje i neželiš da odstupiš, istakao je Jokić.

Još uvek javnosti sa one strane Atlantika nije jasno kako je moguće da tim u kome igra MVP najjače lige sveta bude poražen od Italije.

Jedna, da kažem, zvezda ne čini da osvojiš takmičenje. Malo je drugačija košarka u Evropi. Zato je košarka lep sport, jer najbolji tim na papiru ne osvaja, objasnio je dvostruki MVP lige.

Još uvek je nepoznato da li će obući dres nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu ove godine u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Videćemo od sezone. Zavisi od povreda. Zaista je sada teško reći, ne znam, videćemo, ostao je zagonetan Jokić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Iz Budućnosti izneli očekivanja pred Partizan

 Drugi meč polufinalne serije ABA lige između Partizana i Budućnosti igra se 7. maja u Podgorici. Očekivanja uoči meča broj...

POVEZANE OBJAVE