Jokić govorio za američke medije o srpskom derbiju nakon Kupa Koraća

Košarkaši Crvene zvezde odbranili su trofej u Kupu Radivoja Koraća, u polufinalu savladavši Partizan posle velikog preokreta.

Ipak, derbi ponovo nije mogao da protekne bez prekida, usled pogrdnog skandiranja sa tribina i ubacivanja predmeta na teren.

O dešavanjima na utakmici američki mediji su tokom ol star vikenda upitali i srpskog centa Nikolu Jokića.

Da budem iskren, to je deo naše kulture prilično dugo, tako je kako je. Mislim da je stvarno tužno što se utakmice prekidaju i mislim da moramo da počnemo obnovu iz temelja. Tako ćete biti priznati kao velika liga u Evroligi. Trenutno ima toliko toga da se uradi, tako da je veoma, veoma teško, rekao je dvostruki uzastopni MVP najjače lige sveta.

On je otkrio i ko mu je omiljeni saigrač, odnosno dao odgovor na konkretno pitanje o tome kog bi saigrača poveo da preživi u slučaju apokalipse.

Vlatka Čančara, rekao bih. Vlatko je pre svega jedan od mojih najboljih prijatelja. I možda Arona Gordona, koristili bismo njegovu snagu ako treba nešto da se nosi, ako treba da uhvatimo neku životinju da pojedemo, ili tako nešto, našalio se srpski centar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE