PSŽ ĆE BITI NA VELIKOM GUBITKU: Pao dogovor, Nejmar na leto prelazi u Premijer ligu!?

Nejmar bi, ako je verovati pisanju španskih medija, na leto mogao da napusti Pari Sen Žermen, i to za višestruko manju sumu od one koju je francuski klub izdvojio za njega u rekordnom transferu.

Prema ovim izvorima, predsednik kluba Naser Al-Kaleifi je pristao da na leto brazilskog superstara proda Čelsiju za 60.000.000 evra!

Kako se navodi, obavljeni su razgovori sa prvim čovekom Plavaca Todom Bolijem, koji otkako je kupio klub od Romana Abramoviča čezne za angažovanjem neke od najvećih zvezda fudbala.

Propao mu je prvobitno pokušaj sa Kristijanom Ronaldom. Boli je praktično bio jedini iz evropskih klubova koji su nastupali u Ligi šampiona koji je želeo da angažuje slavnog Portugalca, ali se sa tim nije slagao tadašnji trener Tomas Tuhel, zbog čega se spekulisalo da je zapravo to bio glavni razlog kasnijeg otkaza.

Kao razlog ovog transfera navodi se nezadovoljstvo odnosom Brazilca prema klubu, konkretno odlazak na turnir u pokeru nakon poraza od Bajerna.

To je možda bila i samo kap koja je prelila čašu, pošto je loša atmosfera u pariskom klubu već proključala i došla do javnosti.

Nejmar je u klub stigao 2017. godine iz Barselone za rekordnih 222 miliona evra, nakon čega mu se pridružio i Kilijan Mbape, a kasnije i Lionel Mesi, međutim trofeja u Ligi šampiona i dalje nema.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE