SL: Rikardo vodio Partizan do pobede u Subotici

Fudbaleri Partizana su došli do pobede u Superligi Srbije pošto su u Subotici, na krilima Rikards Gomeša, došli do pobede nad Spartakom 2:1.

Prvo poluvreme počelo je sporo bez velikih prilika.

Najbolju za Partizan je imao Filipović u 30. minutu koji šutirao sa vrha kaznenog prostora, ali je golman domaćih odlično odbranio.

Spartak je samo nekoliko minuta kasnijeimao dobru priliku preko Šimure koji je šutirao sa 15-ak metara od gola Popovića.

U samom finišu poluvremena Partizan dolazi do vođstva, a strelac je ko drugi do Rikardo Gomeš koji odlično reaguje posle centaršuta za 0:1.

U drugom poluvremenu, posle samo 8 minuta Spartak je stigao do izjednačenja. Pošto je lopta došla u kazneni prostor do Šimure, on je odložio loptu ka Staniću koji uz pomoć odbrambenih igrača partizana postiže gol za 1:1.

Partizan je nekoliko minuta kasnije, posle gužve u kaznenom prostoru, imao veliku šansu za novo vođstvo, ali je Urošević pogodio stativu.

Ipak, nije se dugo čekalo da Partizan postigne gol i opet je strelac bio Rikardo koji je posle odbitka sproveo loptu u mrežu.

Do kraja meča Spartak je više napadao, ali nije uspeo da napravi ozbiljnije prilike i crno-beli su došli do pobede.

Partizan je sada drugi na tabeli sa 49 bodova, dok Spartak ostaje na 14. mestu sa 18.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KO IMA BOLJI MEĐUSOBNI SKOR: Drugi susret večitih u kratkom vremenskom roku

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana  igraju danas novi derbi. Crveno-beli su nedavno slavili u prvenstvenom sa 3:2, a večeras...

POVEZANE OBJAVE