DVA XBOX-a NA KLIK OD TEBE! EVO ŠTA TREBA DA URADIŠ I MAGIČNA KONZOLA JE TVOJA!

Jedna promocija – dva XBOX-a! Zabavi se u Meridianu uz slot igre i sportske tikete, budi najbolji, i osvoji fantastičan poklon!

Tokom februara Meridian je pripremio nekoliko iznenađenja za novoregistrovane igrače! Ukoliko se REGISTRUJETE tokom ovog meseca pored standardnog paketa od 2.000 DINARA SPORT BONUSA i 200 POKLON SPINOVA pruža vam se šansa da osvojite XBOX KONZOLU!

Da stvar bude bolja na raspolaganju su vam dve ČAROBNE KONZOLE, jedna za ljubitelje sportskog klađenja, druga za fanove slot igara.

Ako više volite sportsko klađenje očekuje vas takmičenje u broju odigranih tiketa. Odigrajte tiket od minimum 100 DINARA! Potrebno je da tiket sadrži najmanje tri para i da ukupna kvota na tiketu bude 10 ili više od toga.

Pobednik ove avanture osvaja XBOX KONZOLU, a bonus novac će osvojiti igrači koji se nađu od 2. do 5. mesta na rang-listi.

Kada je o ljubiteljima slotova reč, takmičenje se održava na odabranim slotovima provajdera Expanse Studios. Podesite svoje uloge na 20 DINARA i spinujte do XBOX KONZOLE.

Šampion u broju odigranih spinova osvaja glavnu nagrade, dok će igrači koji se nađu od 2. do 5. mesta na listi osvojiti POKLON SPINOVE. Poseti Meridian i uživaj u vrhunskim promocijama i ovog februara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Javio se i Partizan: Ko je isekao minut snimka? (VIDEO)

KK Partizan izdao je saopštenje u vezi sukoba Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija. "KK Partizan Mozzart Bet izražava žal zbog...

POVEZANE OBJAVE