HTELI SRPSKOG “DŽELATA”: Prva opcija za Radonjićevog naslednika već odbila grčki klub!

Nakon nekoliko meseci saradnje grčki Panatinaikos i Dejan Radonjić su prekinuli saradnju, mnogo ranije nego što je to bilo predviđeno.

Podsetimo, crnogorski trener je letos potpisao ugovor na dve godine sa timom iz Oaka arene, nakon što je odradio drugi mandat u Crvenoj zvezdi.

Iz Italije stižu informacije da je prvi čovek kluba Dimitris Janakopulos već u glavi imao plan da naslednik na klupi bude selektor Italije Đanmarko Poceko, ali je ova trener odbio takvu mogućnost jer želi da bude fokusiran na obaveze u nacionalnom timu i plasman na Mundobasket.

Poceko se najviše proslavio senzacionalnim pobedama nad našom reprezentacijom, prvi put kada nas je sprečio da se domognemo Olimpijskih igara u Tokiju, a drugi put na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu, kada su Italijani slavili posle velikog preokreta u osmini finala, iako smo važili za najvećeg favorita za osvajanje. Kao ključan momenat te utakmice mnogi navode upravo isključenje ovog trenera poznatog po svom temperamentu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE