Luka Modrić govorio o novom ugovoru u Realu i angažovanju Belingema

Sutra će se u reprizi prošlogodišnje borbe za pehar u osmini finala Lige šampiona sastati madridski Real i Liverpul, a trener Engleza Jirgen Klop je kao najveću opasnost istakao Luku Modrića.

Nimalo slučajno, pošto su on i Toni Kros i dalje nosioci na sredini terena, iako su se dokazali i mlađi igrači koji su stigli u klub. O njima, ali i Džudu Belingemu, za kog se često govori da bi mogao u Real, govorio je hrvatski internacionalac.

Ne dotiču me te priče jer znam da igram na maksimumu. Zbunjuje me što nema malo više pamćenja jer uoči Mundijala smo Toni i ja igrali zajedno i bili smo dobri. A sada nekome deluje da ne možemo. Dugo vremena igramo zajedno, gubili smo ali i mnogo pobeđivali. Mladi igrači rade dobro, budućnost im je svetla i sve zavisi od njih. Treba raditi i učiti ali nisu oni u Realu tek slučajno. Belingem? To je odvojen slučaj sa kojim nemam ništa, izjavio je Modrić.

Potom se osvrnuo i na produžetak saranje sa Madriđanima.

Isto je kao i prošle godine u ovo vreme. Nisam još razgovarao sa klubom oko produžetka saradnje. Miran sam što se toga tiče. Ova pitanja postaju pomalo dosadna jer uvek odgovorim da se dobro osećam i da želim da nastavim sa igranjem za Real Madrid. Pričaću sa klubom ali moram da zaslužim novi ugovor a ne da mi ga tek tako daju. Nikada mi ništa nije poklonjeno. Želim da nastavim ovu priču zaslugama a ne zbog istorije koju smo pisali ovde. Ništa ne može promeniti odnos između mene i Reala. Ovo je klub mog života i to niko ne može da mi oduzme, rekao je vezni fudbaler.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE