POSLE PREOKRETA: Kazahstanac prekinuo niz od deset poraza baš protiv Krajinovića

Srpksi teniser Filip Krajinović poražen je na startu ATP turnira u Marselju od Kazahstanca Aleksandra Bublika sa 2:1, po setovima 5:7, 6:3 i 6:4.

Poraz, pored toga što je Filip dozvolio preokret, dodatno otežava činjenica da je Bublik upravo danas prekinuo veoma negativnu seriju od čak deset uzastopnih poraza.

Poslednji put je slavio u prvom kolu Bazela u novembru, a zabeležio je i oba poraza u duelu Dejvis kupa protiv Čilea.

Kazahstanskom hazarderu je na putu do pobede pomoglo i čak 18 asova, a poznat je kao neko ko retko kada servira “drugi servis”.

Krajinović je u prvom setu napravio brejk za prednost od 4:3, ali ga nije materijalizovao, međutim uspeo je još jednom da oduzme servis u 11. gemu, a potom bez izgubljenog poena na svoj servis povede u setovima.

U drugom delu igre je Kazahstanac napravio brejk za prednost od 5:3, a potom takođe lako servisom došao do izjednačenja.

Filip je u odlučujućem setu odmah dozvolio dva brejka, ali drugi Bublik nije materijalizovao pa je naš igrač smanjio na 3:1. Ipak, to je bilo sve što je uspeo.

U sledećoj rundi Bublik će igrati protiv pobednika meča između domaćeg tenisera Gregorija Barerea i Mark-Andrea Heslera iz Švajcarske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Niko kao španki veteran: Ljuj ispisao istoriju Evrolige

Košarkaši Real Madrida poveli su sinoć u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige protiv Baskonije, a susret je obeležio veteran kraljevskog kluba...

POVEZANE OBJAVE