Radonjić više nije trener Panatinaikosa!

Kako prenose grčki mediji, došlo je do prekida saradnje između dugogodišnjeg trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića i grčkog Panatinaikosa.

Prema ovim informacijama, najveći kamen spoticanja bila je isplata crnogorskog stručnjaka za narednu sezonu, s obzirom na to da je letos potpisao dvogodišnji ugovori. Ipak, to je rešeno tako što će mu biti isplaćena ova sezona i deo za narednu.

Radonjić je na leto odlučio da po drugi put napusti kormilo Crvene zvezde i pređe u redove grčkog velikana, ali stvari od početka nisu krenule kako treba.

Zabeleženo je samo osam pobeda u Evroligi, a njegov mandat je obeležilo i mnogo mečeva koji su rešavani u produžetcima ili u neizvesnim završnicama, a koje je najčešće gubio grčki tim.

Kap koja je prelila čašu izgleda je bio ubedljivi poraz od najvećeg rivala Olimpijakosa u finalu tamošnjeg kupa.

Da nešto ne štima u klubu videlo se i po izboru pojačanja, pošto je Dvejn Bejkon stigao i pored otvorene izjave Radonjića da nije po njegovom ukusu. Takođe, Endrju Endrjuz je došao iz Burse a da gotovo nije ni igrao, osim male munutaže na početku sezone.

U najkraćem roku klub će odlučiti šta će se desiti sa pomoćnicima Radonjića koji su radili u klubu i objaviti ko će nadalje predvoditi tim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SE DOMOGAO PLEJ-OFA: NBA liga dodelila nagradu Kariju (VIDEO)

Košarkaši Golden Stejta ove sezone ispali su u prvoj rundi plej-ina NBA lige. Izbacili su ih Sakramento Kingsi, koji su...

POVEZANE OBJAVE