Aleksandar Petrović najavljuje: Top NCAA trener novi selektor Hrvatske!

Aleksandar Petrović trenutno u hrvatskoj košarci obavlja dve funkcije – sportskog direktora reprezentacije kao i selektora.

Mesto selktora bi trebao da obavlja još na dve utakmice koje su naprogramu u narednom FIBA prozoru protiv Švajcarske i Austrije.

On je najavio da će odmah nakon toga krenuti u pregovore sa novim selktorom i najvio je dolazak trenera sa top NCAA koledža.

Po završetku ovoga prozora, u martu ću prionuti razgovorima s potencijalnim kandidatima za selektora. Moguće je da ne bude samo jedan predlog, već njih dva, s tim da bi drugi bio jedna vrsta internacionalnog stručnog štaba. Kao, uslovno rečeno, prvi pomoćni trener bio bi jedan od Top 10 NCAA trenera. Na meni je da pronađem i ponudim rešenje, na Upravnom odboru Hrvatskog košarkaškog saveza da odabere kojim putem sledećih četiri do šest godina hrvatska košarka želi ploviti, rekao je Petrović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE