BIO VELIKO POJAČANJE ZVEZDE: Ofanzivac završio u trećoj poljskoj ligi!

Stigao je u Crvenu zvezdu svojevremeno Srđan Spiridonović na velika vrata, ali se sve završilo veoma neslavno, i pored odličnog početka u dresu srpskog šampiona.

On je posle više od dve godine tavorenja kao član Zvezde konačno prekinuo saradnju u oktobru prošle godine, otkada je bio bez kluba. Sve do sada.

Kako navodi poljski “Sport Ekspres”, ovaj fudbaler će postati član tamošnjeg trećeligaša Viečište iz Krakova! Radi se o klubu sa ambicioznim vlasnikom koji želi da se plasira u viši reng i formira tim u skladu sa takvim ciljevima.

Spiridonović je leta 2020. stigao na stadion “Rajko Mitić” upravo iz Poljske, gde je igrao za Pogon, u transferu vrednom 250.000 evra. Odlično se pokazao odmah na početku, a i tokom čitavog jesenjeg dela sezone kada je na 24 utakmice postigao 4 gola i zabeležio 5 asistencija.

Ipak, na zimu je usled pojačane konkurencije pao u drugi plan, pa je prosleđen na pozajmicu u turski Genčerbirligi, gde je odigrao tek 84 minuta ukupno, a nije bolje prošao ni u Atromitosu, takođe sa statusom pozajmljenog igrača.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE