Debakl Liverpula na Enfildu, Real slavio nakon velikog preokreta! (VIDEO)

U osmini finala Lige šampiona fudbaleri Liverpula su na Enfildu dočekali Real Madrid, a rezultat na kraju meča je bio 5:2 u korist španskog tima.

Od starta meča sjajno je krenulo domaćima, Liverpulu su trebale samo 4. minute da dođe u prednost. Salah je sjajno proigrao Darvina Nunjeza, Urugvajac je petom poslao loptu u mrežu Reala za 1:0.

Domaći su nastavili sa napadačkom igrom, nije im dugo trebalo da dupliraju prednost. U 14. minutu se dogodio neverovatan kiks golmana Tiba Kurtoe, prosto je dodao loptu Salahu koji je sa par metara lagano postigao gol za 2:0.

U nastavku je Real potonuo, ali u 21. minutu se španski tim vratio u igru. Vinisijus Žunior je udarcem iskosa sa leve strane, sa nekih 15 metara, pogodio donji levi ugao gola Liverpul za 2:1.

U 25.minutu susreta, Salah i Nunjez su bili nadomak novog pogotka, ali nisu uspeli da uguraju loptu u mrežu Reala. Nastavio je Vinisijus Žunior da pritiska protivnički gol, ponovo je pokušao da iznenadi Alisona, ali je golman Liverpula sada bio na mestu. Međutim, nije dugo Realu trebalo za izjednačenje.

Pogrešio je Alison, ispucao je loptu i pogodio Vinisijusa u leđa, lopta se odbila u mrežu za 2:2, a ovaj rezultat je nakon mnoštvo šansi kako sa jedne tako sa druge strane ostao na poluvremenu.

Na startu drugog poluvremena odmah gol za goste. Modrić je izveo prekid, Eder Militao je glavom poslao loptu u mrežu Alisona za 2:3. Uskoro je usledio i novi gol Reala, Benzema je šutirao, lopta je pogodila Džoa Gomeza, promenila smer i završila u mreži za 2:4. Pokušao je Stefan Bajčetić u 65. minutu, lopta je za koji metar otišla kraj leve stative gola Reala. Ubrzo je pao i peti gol Reala, Benzema je sa desetak metara poslao loptu u mrežu domaćina.

U nastavku meča usledile su nekolike izmene kako sa jedne tako i sa druge strane, većih šansi nije bilo, a rezultat je ostao 2:5 u korist španskog tima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGROMNA PROMENA: Najbolji strelac u istoriji Lacija odlazi iz kluba, Tudor mu već pronašao zamenu

Nakon osam sjajnih godina, kapiten i najbolji strelac Lacija Ćiro Imobile odlučio je da napusti Olimpiko na kraju sezone. Imobile...

POVEZANE OBJAVE