JEDNA OD NAJVEĆIH TENISKIH ZVEZDA: Šarapova promenila imidž po kome je bila prepoznatljiva (FOTO)

Nekada prva teniserka sveta i osvajačica pet gren slem titula Marija Šarapova kroz čitavu karijeru bila je prepoznatljiva i po svom atraktivnom izgledu, pa je predstavljala pravu sportsku zvezdu.

Međutim, nepažanja i neopreznost su učinili da koristi supstancu koja je u međuvremenu stavljena na spisak zabranjenih u sportu, pa je bila suspendovana. Nakon povratka na teren nikada nije uspela da vrati stari sjaj.

Sada je privukla pažnju pojavljivanjem na modnoj reviji u Londonu, pošto je promenila boju kose i više nije plavuša, po čemu je bila prepoznatljiva, uz naravno sjajnu igru i teniski krik na terenu pri udarcu loptice.

Već sa 16 godina je trijumfovala na Vimbldonu 2004. godine, pobedom u finalu nad Serenom Vilijams, a u pretprošloj deceniji je došla i do titula na Australijan openu (2008. pobedom nad Anom Ivanović u finalu i Jelenom Janković u polufinalu) i na US openu 2006.

Potom joj je u narednoj deceniji izgleda više ležala šljaka, pa je dva puta osvojila Rolan Garos i tako, kompletiravši gren slem kolekciju, došla i do toga da joj je Pariz omiljeni turnir iz velike četvorke.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE