LŠ: Rutinska pobeda Napolija u Frankfurtu (VIDEO)

U okviru osmine finala Lige šampiona u Frankfurtu su se sastali fudbaleri Ajntrahta i lidera Serije A, Napolija. Italijanski tim je slavio rezultatom 0:2.

U uvodnim minutima meča nije bilo mnogo prilika, a prvu veliku šansu imao je Napoli u 20. minutu. Kviča Kvartškelija je uputio šut ka golu Ajntrahta sa ivice kaznenog prostora, lopta je išla pod prečku, ali Trap je sjajno intervenisao. U 35. minutu je dosuđen penal za Napoli, nakon faula Bute.

Ipak ništa od vođstva, Kviča Kvartškelija ne koristi penal i ostalo je 0:0. Međim, pet minuta kasnije italijanski tim je ipak došao do gola. Usledio je centaršut Lozana, na pravom mestu je Viktor Osimen, sa nekoliko metara od gola šalje loptu u mrežu za 0:1, a ovaj rezultat je ostao do kraja prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu prvu veliku šansu je imao Kvartškelija, nije iskoristio penal, a sada je pokušao sa distance, ali golman Kevin Trap je opet bio na mestu. Nevolja za Ajntraht se dogodila u 58. minutu, isključen je Randal Kolo Muani. Nedugo nakon toga, Napoli je duplirao prednost, Đovani di Lorenco je savladao Kevina Trapa za 0:2. U 72. minutu Andre Anguisa iz Napolija je imao šansu za 0:3, ali od toga nije bilo ništa.

Do kraja meča nije bilo mnogo prilika, a rezultat je ostao nepromenjen i važna pobeda italijanskog tima u Frankfurtu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE