Navijači Partizana protiv Fenera pomažu i vaterpolistima!

U okviru 25. kola Evrolige, košarkaši Partizana će dočekati ekipu Fenerbahčea.

Očekuje se da Arena bude ispunjena do poslednjeg mesta, a Grobari će na ovoj utakmici imati priliku da pomognu i svom vaterpolo klubu.

Vaterpolo klub Partizan je povodom ovoga objavio saopštenje koje prenosimo u celosti.

– Vaterpolo klub Partizan, u saradnji sa Košarkaškim klubom Partizan organizuje kupovinu sezonskih karata za tribine za sve utakmice crno-belih vaterpolista do kraja tekuće sezone.

Svi ljubitelji vaterpola moći će ubacivanjem određene sume novca koju žele u specijalno dizajnirane kutije na košarkaškoj utakmici Partizan – Fenerbahče, u četvrtak, 23. februara u 21 časova u Štark Areni, da postanu vlasnici sezonskih karata.

Na taj način pružiće se podrška najboljoj školi vaterpola na svetu, kao i svim igračima koji su deo tima sa Banjice.

Pored prisustva na mečevima do kraja tekuće sezone, donosiocu sezonske karte, biće omogućena tri meseca besplatne škole plivanja i vaterpola za decu 2012. godište i mlađe, plivanje u malom bazenu u periodu od 19 do 20 sati svakim radnim danom, kao i 50 odsto popusta na kupovinu neke od sezonskih karata za sezonu 2023-24.

Pozicije promo štandova VK ‘Partizan’ nalaze se pored prodajnih štandova KK ‘Partizan’ na ulazima SEVER, JUG i VIP, stoji u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE