Sjajna Jovana Brakočević nedovoljna za pobedu u derbiju protiv nekadašnjeg selektora

U utakmici odigranoj u Ščećinu, odbojkašice domaćih Hemik Polica poraženi su posle pet setova (25:14, 27:29, 25:23, 22:25, 15:10) od turskog Fenerbahčea, koji predvodi dugogodišnji selektor naše reprezentacije Zoran Terzić, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Uzalud je bila odlična partija nekadašnje srpske reprezentativke Jovane Brakočević, koja je postigla 20 poena, koliko i njena saigračica Martina Čirnijanska.

U pobedničkom timu je 26 poena postigla povratnica u tim Melisa Vargas, Kubanka koja će ubuduće nastupati za tursku reprezentaciju, mada je pre toga dobila i srpsko državljanstvo i trebalo je da postane deo našeg nacionalnog tima. Samo poen manje osvojila je mlada Ruskinja Arina Fedorovceva.

Revanš se igra 2. marta, a pobednik ovog dvomeča će u četvrtfinale na megdan italijanskom Koneljanu, koji je direktno obezbedio plasman u najboljih osam osvajanjem prvog mesta u grupnoj fazi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE