Sportski direktor Lacija govorio o potencijalnom transferu Sergeja

Sergej Milinković-Savić otišao je u Rim i obukao dres Lacija nakon osvajanja titule svetskog šampiona sa U20 reprezentacijom na Novom Zelandu 2015. godine. Tamo je i dalje.

Postao je prava legenda kluba, iako se u svakom prelaznom roku govori o njegovom eventualnom odlasku i interesovanju najvećih klubova. U igri su često i cifre od gotovo 100.000.000 za eventualni transfer, iako je to variralo.

Prvi čovek nebeskoplavih Klaudio Lotito je i poznat po tome da je tvrdi pregovarač i da ne pušta igrače tako lako, ali je sada situacija takva da mu ugovor ističe za 18 meseci, pa je pitanje o odlasku ponovo aktuelizovano.

O tome je govorio i sportksi direktor ovog kluba Igli Tare.

Ko god je igrao u Laciju ima jaku povezanost sa klubom i gradom. Neki igrači su ovde dugo vremena, a Milinković-Savić je među njima. On ima jaku povezanost sa Lacijom i šta god da se dogodi, biće najbolji izbor i za klub i za njega, rekao je Tare.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE