Vreme je za povratak: Tuhel blizu novog angažmana

Nemački trener Tomas Tuhel od septembra je bez posla, a kako stvari stoje to bi ubrzo moglo da se promeni, javljaju strani mediji.

Sjajni trener mogao bi da preuzme ekipu Pari Sen Žermena ako Kristof Galtije dobije otkaz, prenosi britanski “Standard”. Oni navode da je Galtije izgubio autoritet u svlačionici, posle serije loših rezultata u svim takmičenjima.

Tuhel je već bio trener PSŽ-a,  a iz kluba je otišao zbog sukoba sa sportskim direktorom Leonardom, koga više nema u klubu, pa tako šanse za povratak rastu.

– Tuhel želi garancije da će klub da ga zaštiti od moći fudbalera, koje su zvezde u PSŽ-u. On želi da se koncentriše samo na treninge i vođenje utakmica i ne planira da se upliće u transfer aktivnosti kluba. Tuhel je posle otkaza koji je dobio u Čelziju imao ponudu jednog kluba iz sredine tabele Premijer lige. Međutim, on je odbio ovu ponudu, jer želi da se bori za trofeje – piše “Standard”.

Pored PSŽ-a i Čelzija vodio je Dortmund i Majnc, a sjajni trener je na klupi Svetaca osvojio sve domaće trofeje, a u Evropi je došao do finala Lige šampiona 2020. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE