BRZO, LAKO I JEDNOSTAVNO: Instant plaćanje u Meridianu štedi tvoje vreme i omogućava sigurno klađenje!

Uštedi vreme i iskoristi sve pogodnosti koje ti donosi sportska kladionica Meridian!

Brzo, lako i jednostavno – može se reći da je ovo idealan opis uplate depozita u Meridianu, za koju god opciju da se odlučite!

Sportska kladionica Meridian razvila je brojne načine za uplatu depozita, a svaki od njih karakteriše sigurnost i brzina. Osim brojnih platnih institucija, Paralela trafika, Impel trafika, menjačnica… depozit u Meridianu možete uplatiti i putem opcije IPS Scan i to vrlo brzo i lako!

Naime, Meridian je nedavno pokrenuo dva nova načina instant plaćanja, posebno osmišljene za one koji ne vole da gube svoje dragoceno vreme, a možete ga izvršiti putem mobilne verzije, kao i preko desktop računara.

Kako?

Posetite meridianbet.rs sajt sa svog računara, odigrajte tiket sa najvećim kvotama, zatim unesite iznos i nakon toga pojaviće se QR kod, pa je na vama samo da ga skenirate aplikacijom svoje banke i izvršite plaćanje tako što ukucate PIN kod.

A, ukoliko to želite da obavite putem mobilnog uređaja – ne brinite, sve je podjednako jednostavno. Pošto odigrate tiket i unesete iznos – redirektovani ste na stranicu na kojoj je potrebno da izaberete svoju banku, a nakon toga otvara se aplikacija vaše banke, pa je na vama samo da izvršite plaćanje. U slučaju da možda nemate aplikaciju – ne brinite, odmah nakon klika dobićete i pojašnjenje kako da je instalirate.

Dakle, kao što smo rekli na samom početku – sa Meridianom je sve brzo, lako i jednostavno!

BONUS DOBRODOŠLICE U MERIDIANU: Ukoliko se do sada niste registrovali na meridianbet.rs – pravo je vreme da to učinite, jer vas najbolja kladionica u regionu časti SPECIJALNIM BONUSOM DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD + 200 SPINOVA!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE