TIKETI U MERIDIANU VREDE 5 PUTA VIŠE: Igraj na golove i zaradi spektakularne bonuse!

Traži golove i pronađi spektakularne bonuse u Meridianu!

Nakon što smo u utorak uživali u utakmicama Lige šampiona, u sredu očekujemo ništa manje uzbudljivo fudbalsko veče.

Snage će večeras odmeriti Inter i Porto, kao i Lajpcig i Mančester siti, a to su zapravo samo dve od mnogo utakmica koje nas čekaju širom sveta.

Jasno je svima – sve oči će biti uprte u Ligu šampiona, odnosno ove četiri ekipe, koje na teren istrčavaju tačno u 21:00. Osmina finala elitnog takmičenja garantuje vrhunsko fudbalsko uzbuđenje, mnogo golova i veliku borbu za plasman u četvrtinu finala.

A, da sve bude još zanimljivije pobrinula se sportska kladionica Meridian koja pored standardne ponude donosi i novu promociju TRAŽI GOLOVE – PRONAĐI BONUS!

O čemu se radi? Uz ubedljivo najveće kvote koje donosi Meridian možete sastaviti pravi šampionski tiket i nadati se vrhunskom dobitku, ali ukoliko se odlučite da igrate na golove – dobitak je još veći!

Golovi u Meridianu vrede više – odigrajte najviše tiketa sa igrama “ukupno golova 4+” i “ukupno golova 5+” i u konkurenciji si za spektakularne bonuse!

Na svakih sedam dana Meridian dodeljuje 100.000 RSD bonusa najboljim igračima, što znači da dobitni tiketi vrede 5x više!

Evo koje su nagrade u pitanju:

1. mesto – 50.000 RSD bonusa

2. mesto – 25.000 RSD bonusa

3. mesto – 10.000 RSD bonusa

4. mesto – 5.000 RSD bonusa

5. mesto – 5.000 RSD bonusa

Od 6. do 10. mesta – 1.000 RSD bonusa

U promociji učestvuju svi tiketi koji su odigrani na meridianbet.rs sajtu ili na mobilnoj aplikaciji i razume se – oni koji sadrže isključivo igre “ukupno golova 4+” i ukupno golova 5+” uz dnevne ponude fudbala na meridianbet.rs sajtu.

I naravno – jedno od najvažnijih pravila, pre nego što izaberete svoje parove, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Sve detalje promocije pronađite na ovom linku, a mi vam savetujemo da već Inter – Porto i Lajpcig – Mančester siti iskoristite i potražite golove.

Sve je spremno za novi fudbalski spetakl!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LŠ: Bajern i Real remizirali, odluka o finalisti pada u Madridu (VIDEO)

U prvom meču polufinala Lige šampiona, Bajern Minhen i Real Madrid su odigrali 2:2. Poveo je Real sredinom prvog poluvremena...

POVEZANE OBJAVE