Obradović nakon poraza nezadovoljan suđenjem!

Košarkaši Partizana poraženi su od Fenerbahčea u okviru 25. kola Evrolige rezultatom 94:97.

Nakon meča trener crno-belih Željko Obradović je izneo utiske.

– Rekao sam igračima da nema razloga da očajavaju, dali su sve od sebe. Odlučili su sitni detalji. Činjenica je da su šutirali odlično za tri poena, ali je i činjenica da smo pravili greške. Jedna lopta koja je bila očigledno naša, a mi nismo imali pravo na čelendž. Sudije su to videle na drugi način i to je tako. Isto tako mislim da je bio ogroman faul nad Papapetruom i Ledejem, Vilbekin je pravio u oba slučaja. Istina je da su igrali izvanrednu utakmicu. Držali su igrače koji prave probleme na donjem postu. I ponavljam, mali detalji su napravili razliku. Šta da se radi, rekao je Obradović i dodao:

Na pitanje novinara da li ih je poremetila petorka za Najdželom Hejsom i Dešonom Pjerom na pozicijama 3 i 4.

– Oni stalno igraju tako. To ništa nije novo, tako su igrali i u Istanbulu. Njima fali Bjelica, ali su oni našli rešenje u ta dva igrača i uvek pokušavaju da ih imaju. Postavliće se pitanje zašto je Madar tako igrao, zato što je na njemu igrao Vilbekin. Koristimo njihove slabe tačke, kao i oni naše. Ta dva igrača su provela najviše minuta na parketu. Ono što ja mislim gde smo odigrali slabije, to je 1 na 1. Nismo u pojedinim trenucima, ono što je veliko oružje tima, da kada nismo u ‘bonusu‘ napravimo pametan faul, istakao je Obradović.

Kada je plasman u Top 8 u pitanju, Obradović ne gubi nadu.

– Zna se tačno raspored. Nema ni jedna laka utakmica. Što se tiče Fenerbahčea, to je ekipa koja je napravljena za Fajnal-for. Mi posle ‘prozora‘ igramo protiv Albe, onda Italija… Posle ulazimo u seriju, sve lakše od lakšeg, da biraš, našalio se Obradović koji se zahvalio navijačima na podršci:

– Prelepa slika. Koliko ljudi sa strane dođe da gleda Partizan. Nastavićemo da se borimo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda iz Vojvodine dovodi sina čuvenog reprezentativca Srbije?!

Mladi fudbaler Lazar Jovanović mogao bi da napusti Vojvodinu i pređe u redove Crvene zvezde, navodi "Sport Klub". Navodno su...

POVEZANE OBJAVE