ŠOK ODLUKA DE LA FUENTEA: Okončana reprezentativna karijera Serhija Ramosa!

Španski defanzivac Serhio Ramos više neće igrati za nacionalni tim.

On se oglasio saopštenjem gde je naveo da ga novi selektor De La Fuente ne vidi u svojim planovima bez obzira u kakvoj je formi.

Teška srca priznajem, ali ovo je kraj puta za koji sam se nadao da će biti duži i završiti se sa lepšim ukusom u ustima uz sve postignuto sa La Rohom.Verujem da je ovo putovanje trebalo da se okonča mojim izborom, ili moji nastupi nisu dovoljni za igranje u nacionalnom timu. Divim se igračima poput Modrića, Mesija i Pepea. Oni su oličenje tradicije, vrednosti, zasluga i pravde u fudbalu. Na žalost, neće tako biti i za mene jer fudbal nije uvek fer niti je uvek samo fudbal, rekao je on.

Dalje je napisao da sve to prihvata bez obzira na sve odlazeći sa velikim uspomenama i ponosom kao igrač koji je najviše puta predvodio Furiju kao kapiten.

Ramos je 2005. debitovao za Španiju pod vođstvom Luisa Aragonesa. Na 180 mečeva ima 23 gola uz titulu prvaka sveta i dva pehara šampiona Evrope.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Slavni italijanski klub se vratio u elitu

Jedan od najomiljenijih klubova među poklonicima fudbala tokom devedesetih je bila italijanska Parma. Momci sa Enio Tardinija su igrali sjajan...

POVEZANE OBJAVE