Vidić ili Džajić: Lane Jovanović izabrao stranu!

Ne smiruju se strasti povodom izbora novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Iz dana u dan oglašavaju se legnde srpskog fudbala, a sada je još jedan bivši reprezentativac izneo svoj stav. U pitanju je Milan Lane Jovanović koji smatra da je Nemanja Vidić odličan izbor za predsednika Saveza.

– Nemanjin najveći plus su ljudski kvaliteti i vrednosti koje brani u privatnom životu: poštenje, čestitost, ozbiljnost, odgovornost, borbenost… Sa svim tim elementima smo u deficitu u našem sportskom ambijentu. Vidić bi doneo autoritet i integritet. To je baza oko koje se mogu rešavati ključni problemi. Takođe, ono što je važno je da bi konačno naše mlade generacije i igrači mogli da se indentifikuju sa istinskim fudbalskim idolom, rekao je Jovanović za Sport Klub i dodao:

– Nisu nam potrebne podele, niti prebrojavanje. Dominantan utisak – da se stvara atmosfera da je jedino važno da Vidić ne bude predsednik – duboko me razočarao! To mi zvuči kao logička perverzija, ili mi se tako čini. Mene kao njegovog kolegu, ili navijača jedino zanima zašto se sve to radi. Zašto se vrše stravični pritisci, zašto se kombinuje da samo Vidić ne bude predsednik.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SAMO POBEDA: Dortmud protiv PSŽ-a obezbedio LŠ i naredne sezone!

Fudbaleri Borusije Dortmund stekli su prednost pred drugi meč polufinala Lige šampiona protiv Pariz Sen Žermena. Golom Niklasa Filkruga slavili...

POVEZANE OBJAVE