Vreme je za rastanak? Klop na izlaznim vratima, poznat i mogući naslednik

Kako javljaju engleski mediji, čelnici Liverpula održali su sastanak, a glavna tema bio je trener njihov kluba Jirgen Klop.

Ove sezone Livepul je ispao iz oba engleska kupa, u Premijer ligi je trenutno osmi na tabeli, a blizu su i ispadanja iz Lige šampiona posle poraza od Reala iz Madrida 5:2. Nemački stručnjak je označen kao glavni krivac za ovu situaciju, a jedan od izvora iz kluba je otkrio da čelnici Liverpula smatraju da je potrebno smeniti Klopa kako bi se u ekipu unela nova energija.

U ovom trenutku samo je pitanje dana kada će Klop napustiti Liverpul, a jedino nije jasno da li će biti otpušten ili će mu Liverpul dozvoliti da sam podnese ostavku.

Kao mogući naslednik na klupi Liverpula već sada se spominje trener Bajerna iz Minhena Juliajn Nagelsman. On ima ugovor sa Bajernom na još tri godine, a navodno ne bi imao ništa protiv da preuzme Liverpul.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE