ZABAVI SE UZ EVROLIGU: Igraj na poene igrača i ZAKUCAJ DOBITAK!

Igraj na poene igrača i pojačaj svoj dobitak!

Kup Radivoj Korać je nedavno okončan, ali tu nije kraj fantastičnoj klupskoj košarci ove sezone!

Naprotiv, iako cele godine u Evorligi gledamo vrhunske mečeve – ono najbolje tek sledi, jer počinje velika bitka za TOP 8!

Situacija je sledeća: Olimpijakos je vodeći na tabeli, prate ga Barselona i Real Madrid koji imaju isti broj pobeda, zatim Monako i Fenerbahče, te Partizan, Baskonija i Valensija. Ipak, razlika u broju pobeda i šansi za TOP osam nije velika, tako da još uvek ništa nije gotovo!

To znači da nas i ovog četvrtka čeka pravi košarkaški spektakl i četiri sjajna meča: Makabi dočekuje Bajern, Milano na svom terenu igra protiv Panatinakosa, dok Real Madrid nakon kiksa u španskom Kupu dočekuje Žalgiris, a Partizan Fenerbahče.

U to ime, sportska kladionica Meridian pripremila je sjajnu ponudu za kladjenje, kao i vrhunske bonuse.

Krenimo redom: najpre se registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD, a onda…

Ostanite na istom mestu, jer vas čekaju NAJVEĆE KVOTE, naročito kada se radi o igri “poeni igrača”. Najveće zvezde evropske košarke su u sjajnoj formi, verujemo da nas čekaju novi trojkaški obračuni širom Evrope, pa hajde da vidimo gde su čije granice.

Vladimir Lučić, 15+ poena – kvota 5.60

Džanan Musa, 21+ poena – kvota 3.90

Mario Hezonja, 16+ poena – kvota 3.85

Kevin Panter, 23+ poena – kvota 5.40

Dante Egzum, 20+ poena – kvota 4.10

Osim standardne ponude koju vam donosi Meridian, iskoristite i vrhunske kvote za poene igrača, “začinite” svoj tiket i pojačajte svoj dobitak!

Evroliga je tu, široka ponuda za kladjenje je tu, na vama je samo da prepišete ovaj tiket i uz malo sreće zaradite milione!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Iz Budućnosti izneli očekivanja pred Partizan

 Drugi meč polufinalne serije ABA lige između Partizana i Budućnosti igra se 7. maja u Podgorici. Očekivanja uoči meča broj...

POVEZANE OBJAVE