OVAKO DALJE VIŠE NE MOŽE: Totalni remont italijanskog velikana, odlazi čak SEDAM igrača!

Aktuelni italijanski prvak Milan planira da napravi čistku u svlačionici u nadolazećem letu prenosi ugledna Gazeta Delo Sport.

Trenutno se nalaze na 4. poziciji, a prvoplasirani Napoli beži na nedostižnih 18 bodova. Direktor Paolo Maldini označen je kao krivac zbog neuspešnih kupovina, a isto tako klub je prepun igrača koji uzimaju platu, a ne pridonose igrama na terenu.

Gazeta prenosi kako su sada u klubu odlučili da je najbolje prodati igrače koje Stefano Pioli ne koristi. Prema novinama, postoji sedam igrača koji će napustiti Milan na kraju sezone.

Nekima od njih ističu ugovori i Maldini ne namerava nastaviti s produženjem: to je slučaj Zlatana Ibrahimovića, koji bi mogao da oduči da okači kopačke o klin na kraju sezone, kao i veteran na vratima Ciprian Tatarusanu (37).

Nadalje, za igrače kao što su Sergino Dest i Aster Vranck, Milan neće iskoristiti pravo otkupa navedeno u njihovom ugovoru o pozajmici a isto važii i za Tiemouéa Bakajoka koji je na pozajmici iz londonskog Čelsija.

Konačno, Milan će staviti na tržište još tri igrača, Antu Rebića, Fodea Bala-Tourea, te Jacinea Adlija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliko priznanje za Stamenića na Novom Zelandu

Fudbaler Crvene zveude Marko Stamenić izabran je za najboljeg mladog fudbalera Novog Zelanda. On ima 22 godine i standardni je A...

POVEZANE OBJAVE