AUSTRALIJANCI PUNI HVALE ZA ĐOKOVIĆA: Sva četiri gren slema na stolu za njega

Srpski teniser Novak Đoković u januaru je osvojio jubilarnu 10. titulu na Australijan openu, tako se izjednačivši sa Rafaelom Nadalom na prvom mestu večne liste po broju osvojenih gren slemova, pošto sada obojica imaju po 22 najvrednije titule.

Sada se nastavlja borba za vrh u ovom segmentu, a ukoliko pitate bivšeg australijskog tenisera Toda Vudbridža, dileme nema, štaviše.

Mislim da Novak Đoković ima najbolju priliku da osvoji kalendarski slem. Mislim da su sva četiri slema na stolu za njega ove godine. Verujem da mu je to apsolutni cilj ove sezone. Mislim da će napraviti raspored. Napraviće tako da na vrhuncu forme bude kada su najveći turniri u toku. Mislim da bi zvezde trebalo da se poklope za njega zbog svega što mu se događalo poslednjih nekoliko godina, izjavio je Vudbridž.

Naredne nedelje je u Dubaiju moguć susret Vudbridžovog sunarodnika Alekseja Popirina, koji je dobio vajld kard za taj turnir, sa srpskim teniserom. On je svestan da ima priliku da igra protiv najboljeg.

Fenomenalan je, jedan je od najboljih svih vremena. On je najbolji teniser na svetu, to je pokazao u Australiji. Dobro ga poznajem. Uvek je bio veoma ljubazan prema meni, veoma je dobra osoba. On je favorit za titulu, jasan je bio mladi teniser.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO KLS: Borac u trileru savladao Spartak

Počeo je plej-of u okviru KLS-a, a takmičenje je otvorila utakmica u Čačku iizmeđu Borca i Spartaka. Učesnik ABA lige...

POVEZANE OBJAVE