Petrušev ne odustaje od Top 8, pričao i o glavnom Zvezdinom problemu!

U utakmici 25. kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Albe i znatno se udaljili u borbi za Top 8.

Crveno-beli su sada na 13. mestu sa skorom od 11 pobeda i 14 poraza i sa slabim izgledima da se domognu mesta u plej-ofu.

Nakon meča utiske je izneo jedan od najboljih igrača u meču protiv Albe, Filip Petrušev.

– Jednostavno, mislim da je odbrana bila problem. Oni su maltene radili šta su hteli. U napadu nismo igrali strpljivo i onako kako inače igramo. Nismo imali sreće kod tih šuteva za tri poena. Mnogo smo se oslanjali na to, što u velikom broju slučajeva nije dobra stvar. Pustili smo ih da igraju kako oni igraju i nije lako igrati sa njima.Nismo bili koncentrisani i hteli smo da rešimo utakmicu u tri napada, umesto da igramo celu utakmicu kako smo radili do sada. Imali smo puno ishitrenih šuteva i to je to. Jednostavno, ne možete da živite samo na šutu za tri poena, analizirao je uzroke neuspeha Petrušev.

Ipak, košarkaš Crvene zvezde ne gubi nadu u plasman među osam najboljih.

– Jeste bila jako dobra prilika da se približimo, s obzirom da su većina ekipa sa kojima se borimo izgubile. Nije još ništa gotovo, ima još devet utakmica. Sa 17 ili 18 pobeda se ulazi u Top 8. Mislim da još ništa nije gotovo, možemo da igramo sa svima, ali možemo i da izgubimo od svakog kao što smo danas pokazali, zaključio je Petrušev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE