SVE NA JEDNOM MESTU: Meridian ti poklanja BONUS I TIKET koji samo treba da prepišeš!

Kladi se u Meridianu i isprati novi fudbalski spektakl!

Ne kaže se uzalud da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu, a kako se vikend približio – jasno je da je kod ljubitelja ove igre uzbuđenje na vrhuncu!

Subota i nedelja su rezervisane za vrhunski fudbal! Bitke za titule u top ligama su uveliko u toku, a ne manjka uzbuđenja ni kada se radi o trci za plasman u elitna evropska takmičenja.

Premijer liga, Liga 1, Bundesliga, Serija A, LaLiga – izbor je vaš, mada ako ste član Meridiana – ne morate ničega da se odričete, jer vas podjednako dobra ponuda čeka za sve top lige!

Pre nego što pogledamo koje su to najzanimljivije utakmice ovog vikenda, moramo vas podsetiti da sportska kladionica Meridian sve novoregistrovane korisnike časti fantastičnim BONUSOM od 2.000 RSD koji možete iskoristiti za odigravanje SUPER VIKEND TIKETA!

Dakle, sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs i na vaš račun automatski stiže 2.000 RSD BONUSA i to POTPUNO BESPLATNO!

A, šta onda? Ostanite na istom mestu, jer vas čeka vrhunska ponuda za sve sportove i sva takmičenja, a ovog puta – fokus je na fudbalu i to na TOP LIGAMA!

Premijer liga je izuzetno uzbudljiva, a isto je i u Španiji, kao i u Italiji. Naravno, istinski ljubitelji fudbala ne zanemaruju ni domaći šampionat, pa smo za vas pripremili savršenu kombinaciju u vidu VIKEND TIKETA:

Kristal Palas – Liverpul, dvojka 1.75

Empoli – Napoli, dvojka 1.50

Lajpcig – Ajntraht, kec 1.75

Javor – Crvena zvezda, dvojka 1.20

Real Madrid – Atletiko Madrid, kec 1.85

Totenhem – Čelsi, kec 2.60

Dakle, sudeći prema parovima – uzbuđenja neće manjkati, naročito kada se radi o madridskom derbiju, a za kraj smo ostavili u najavi vrhunski meč Totenhema i Čelsija.

Sve što treba da uradite jeste da posetite meridianbet.rs, preuzmete bonus, preišete tiket i – to je to!

Uzbudljiv fudbalski vikend može da počne!

NOVO U MERIDIANU

MERIDIAN APLIKACIJA DONOSI BONUS: Iskoristi sjajnu akciju u Meriidanu – odigraj tiket preko aplikacije i ne brini čak iako „padneš“ jer te čeka 5% bonusa u odnosu na ulog na tiketima!

TOP LIGE – NOVE IGRE: Pored standardne ponude za mečeve svih top liga, na meriidanbet.rs te čekaju i nove igre: autogol, crveni karton i penal, postiže gol iz penala – domaćin/gost, penal u prvom poluvremenu, penal na meču, glavni sudija gleda VAR.

NAPLATI PROMAŠAJ: U Meridianu si uvek na dobitku – odigraj tiket sa tačno tri para sa pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 i u slučaju da su sva tri para promašena – dobijaš povrat uloga!

Meridian – mesto zabave koja ne prestaje!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato da li Jokići mogu na tribine u Los Anđelesu

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige....

POVEZANE OBJAVE