Meridian Sport podržao buduće šampione – FK Gruža u novim dresovima juriša na pobede

Komplet sportske opreme koju je pripremio Meridan Sport, otišao je u ruke malih fudbalera iz FK Gruža koji se u okviru Lige budućih šampiona takmiče u grupi okružnog centra Kragujevac

Nakon samo nedelju dana od uspešno završene prve donatorske akcije u kojoj su devojčice iz ŽFK Ruma imale priliku da među prvima dobiju novu sportsku opremu, fudbalski karavan Lige budućih šampiona nastavio je svoj put kroz Srbiju.

Naredna stanica ovog jedinstvenog fudbalskog karavana koji godinama okuplja velki broj klubova i školica fudbala bio je Kragujevac. U srcu Šumadije, mališani iz ovog dela Srbije imali su priliku da kroz ligaško nadmetanje i takmičarske utakmice, prisutnoj publici pokažu sav raskošni fudbalski potencijal koji poseduju.

Tokom celeodnevnog takmičarskog dana viđeno je pregršt lepih i atraktivnih poteza, čime potvrđuju da je Šumadija i dalje rasadnik velikih fudbalskih talenata koji u skorijoj budućnosti mogu ostvariti velike uspehe i postati pravi fudbalski asovi i šampioni.

Koliki je značaj održavanja Lige budućih šampiona za lokalni razvoj sporta svedoči podatak da je ovaj nesvakidašnji turnir uspeo da na jednom mestu uključi veliki broj dece i klubova svih starosnih uzrasta. Naravno, fudbalsko takmičenje za sve buduće šampione nije mogalo, a da ne prođe bez jednog od glavnih pokrovitelja i sponzora lige, Meridian Sporta.

Kao neko ko uvek nastoji da podrži mlade talente i omogući njihov pravilan fizički i mentalni razvoj, Meridan Sport je kroz zajednički dogovor sa kordinatorima Lige budućih šampiona odlučio da na sebi svojstven način pomogne u organizaciji ovog događaja i opet adekvatno nagradi klubove koje učestvuju u ovom dečijem fudbalskom takmičenju.

Komplet sportske opreme koju je pripremio Meridan Sport, otišao je u ruke malih fudbalera iz FK Gruža koji se u okviru Lige budućih šampiona takmiče u grupi okružnog centra Kragujevac. U ime Meridian Sporta, pripremljenu garnituru dresova uručio je Igor Marković, predstavnik lige.

Trener mlađih selekcija FK Gruža, gospodin Stefan Jeftović, sa oduševljenjem je prihvatio uručenu donaciju Meridian Sporta ne skrivajući zadovoljstvo ovim plemenitim gestom i jedinstvenim dizajnom sportske opreme.

„Hvala Meridian Sportu, deca su presrećna i već su obukla dresove i u njima će igrati utakmice koje nam predstoje. Mi dolazimo iz malog mesta, naša baza broji oko 40 dečaka iz Gruže i okolnih zaseoka i ovaj poklon je ono što nam je bilo neophodno kako bi nastavili sa radom. Zaista više nego lep gest Meridian Sporta i Lige budućih šampiona koji pokazuju iskrenu brigu za razvoj dece i fudbala”, istakao je trener Jeftović.

Višegodišnjim ulaganjem u zajednicu, Meridian Sport je preko društveno odgovovornih projekata uspeo da velikom broju dece u Srbiji omogući kvalitetnije bavljenje sportom.

Aktivnim sprovođenjem politike ulaganja u sport i afirmacijom zdravog okruženja, Meridian Sport je ostvario dugoročne benefite po pojedince i društvo, čime je značajno podigao svest javnosti o važnosti fizičke aktivnosti u očuvanju zdravlja.

Meridian Sport se svakako neće zadržati samo na ovome, već će se u narednom periodu potruditi da kroz razne druge društvene projekte podrži razvoj sporta u Srbiji. Donatorski karavan Meridian Sporta i Lige budućih šampiona svoju misiju dodele sportske opreme nastavlja već naredne nedelje, a za sledeću stanica na tom putu planiran je Beograd.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE